Familyshoot: Een verrassing voor opa en oma

Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van Judith, een oud-klasgenootje van mij van de middelbare school. Haar ouders waren 40 jaar getrouwd en Judith wilde graag mooie foto’s van haar zus en hun beiden gezinnen om cadeau te geven aan haar ouders.

Op een zondag in oktober hadden we afgesproken in de speeltuin in Oud-Sloten. De hele week was het al regenachtig en het weekend beloofde niet veel goeds. Maar gelukkig was het op dat tijdstip droog en scheen er zelfs een zonnetje!

Het was een super gezellige shoot! Met z’n allen in het klimrek, een grote band van een tractor die we konden gebruiken en de kinderen konden heerlijk tussendoor spelen terwijl ik hun ouders op de foto zetten.

Deze foto’s moest ik natuurlijk nog even geheim houden want eerst moest het cadeau gegeven worden. Maar het cadeau is gegeven en ze zijn er superblij mee! En ik vond het superleuk om weer een oud-klasgenootje en haar gezin en familie te zien en te ontmoeten. Het was een superleuk en dat is ook wel te zien op de foto’s!

Wil je ook een mooie shoot om cadeau te geven? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden!

Sandra Warnier Fotografie Familyshoot Familyshoot Sandra Warnier Fotografie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *