Personal branding shoot donderdag 1 oktober

Op donderdag 1 oktober organiseren Lieselotte van Lots To Wear en ik een personal branding shoot, inclusief styling. Dat doen wij natuurlijk op een hele mooie en lichte locatie, het Lloyd Hotel in Amsterdam. Het belangrijkste doel is dat we je helpen om jezelf beter in beeld te brengen met mooie en professionele foto’s. Zo zal je online nog meer opvallen en dus nog zichtbaarder zijn voor jouw ideale (potentiële) klanten!
De foto’s kun je inzetten voor je website, social media, LinkedIn, je salespagina en je nieuwsbrieven.

“Jezelf meer laten zien op social media zorgt ervoor dat klanten jou beter leren kennen en je zo een connectie aangaat, wat jou meer klanten gaat opleveren!”

Wat bieden wij:

  • Intake waarin wij jouw wensen bespreken;
  • Goed verzorgde fotoshoot van 1 uur op een mooie locatie in Amsterdam, het Lloyd Hotel;
  • Twee gestylde kledingoutfits met accessoires uit jouw eigen kledingkast;
  • Mooie, professionele foto’s voor jouw website en social media om jouw zichtbaarheid te vergroten;
  • 5 foto’s in HR en mogelijkheid om meer foto’s bij te bestellen.

De investering is €349,- ex BTW

“Vorige week heeft Sandra foto’s gemaakt voor de website en social media van mijn bedrijf. We hebben al een paar keer een fotoshoot gedaan en altijd ben ik erg tevreden met het resultaat. Zo ook vorige week. Voordat de shoot plaats vond hebben we telefonisch contact gehad, waarbij Sandra mijn wensen in kaart heeft gebracht. Sandra dacht mee en kwam zelf nog met een aantal suggesties. Zo konden we tijdens de shoot doeltreffend aan de slag. Sandra stelt je tijdens de shoot op je gemak, waardoor het fotograferen ontspannen verloopt. Het is toch ook een beetje spannend om foto’s te laten maken en Sandra voelt dat goed aan. Na 1 dag kreeg ik de foto’s al opgestuurd, ze zijn prachtig geworden. Doordat Sandra ze zo snel klaar had, kon ik ze meteen gebruiken voor mijn social media. Dat is heel fijn; ik kan Sandra daarom van harte aanbevelen!”

We gaan er die dag iets moois van maken, zodat het voor jou een onvergetelijke leuke dag wordt! Lieselotte heeft vooraf een Zoomcall met je gehad, waarin jullie bespreken wat je gewenste uitstraling is voor je bedrijf. Lieselotte stelt aan de hand van jouw gewenste uitstraling, 2 mooie, gestylde outfits inclusief accessoires uit jouw eigen kledingkast. Op de dag zelf is ze er ook bij, zodat je kleding en accessoires goed zitten. Want we willen natuurlijk dat je dankzij deze shoot een verpletterende indruk achterlaat. Samen zorgen wij ervoor dat jij topfoto’s krijgt!

Dit is inbegrepen bij de personal branding shoot:

* Lieselotte van @lotstowear zorgt dat jij de juiste kleding en accessoires draagt die goed bij jou passen. Dit doet zij door middel van een zoom-call van een uur waarin jullie samen kijken wat voor kleding erin jouw kast hangt wat goed past bij jouw branding. Zodat jij voor 1 oktober 2 goed gestylde sets hebt inclusief accessoires.
*Ik zal ook vooraf jouw wensen bespreken met wat jij wilt uitstralen en wat goed past bij jouw personal branding door middel van een telefoongesprek.
*Op 1 oktober zijn wij beiden aanwezig. Lieselotte om ervoor te zorgen dat alles goed zit en ik om foto’s te maken zodat je mooie, professionele foto’s ontvangt.
*De shoot duurt 1 uur.
*In het Lloyd Hotel in Amsterdam.
*Inclusief een hapje en een drankje. 
*Naderhand krijg je een mail met daarin een link naar een online fotogalerij. Daar mag je zelf 5 foto’s uitkiezen die je digitaal krijgt in hoge resolutie. 
*Uiteraard is er ook een mogelijkheid om meer foto’s bij te bestellen.


Je kunt kiezen uit de volgende tijden:

  • 9.30 – 10.30 uur
  • 10.45 – 11.45 uur
  • 12.00 – 13.00 uur
  • 14.00 – 15.00 uur
  • 15.15 – 16.15 uur

De investering is 349,- exclusief BTW.

Ga je ervoor? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@sandrawarnier.nl