Reviews

 

9 juni 2018 was het zover; de liefde van mijn leven en ik stapten letterlijk samen in het huwelijksbootje. En wat ben ik blij dat ik van deze geweldige dag foto’s heb! Op die manier kan je ook na die dag nog even terug gaan en de mooie momenten herbeleven. Er gebeurd op zo’n dag zoveel en Sandra heeft oog voor deze dingen. Ze ziet de kleine details, de mooie blikken van mensen en de bijzondere momenten. Deze legt ze vast op een mooie, zachte manier. Daarnaast is Sandra iemand die zich op een ongedwongen, onopvallende manier tussen de gasten wist te bewegen waardoor mensen zich niet bewust waren van het moment van fotograferen. Hierdoor zijn het hele spontane, echte foto’s geworden. Precies waar wij van houden!!

Tot slot nam ze echt de tijd om onze wensen in te willigen. Dit, door een voorgesprekje om kennis te maken, een vragenlijst en heel erg te luisteren naar onze wensen. Dit heeft er zeker aan bijgedragen dat het resultaat en het gevoel wat we aan deze dag overhouden niet beter had gekund!!

Sandra, nogmaals ontzettend bedankt!!

“Sandra, jij hebt onze huwelijk prachtig weten vast te leggen. De foto’s zijn fantastisch geworden. Wij zijn er super blij mee en genieten elke keer weer als wij er naar kijken. Bedankt!”