Reviews

Bruiloften

9 juni 2018 was het zover; de liefde van mijn leven en ik stapten letterlijk samen in het huwelijksbootje. En wat ben ik blij dat ik van deze geweldige dag foto’s heb! Op die manier kan je ook na die dag nog even terug gaan en de mooie momenten herbeleven. Er gebeurd op zo’n dag zoveel en Sandra heeft oog voor deze dingen. Ze ziet de kleine details, de mooie blikken van mensen en de bijzondere momenten. Deze legt ze vast op een mooie, zachte manier. Daarnaast is Sandra iemand die zich op een ongedwongen, onopvallende manier tussen de gasten wist te bewegen waardoor mensen zich niet bewust waren van het moment van fotograferen. Hierdoor zijn het hele spontane, echte foto’s geworden. Precies waar wij van houden!!

Tot slot nam ze echt de tijd om onze wensen in te willigen. Dit, door een voorgesprekje om kennis te maken, een vragenlijst en heel erg te luisteren naar onze wensen. Dit heeft er zeker aan bijgedragen dat het resultaat en het gevoel wat we aan deze dag overhouden niet beter had gekund!!

Sandra, nogmaals ontzettend bedankt!!

“Sandra, jij hebt onze huwelijk prachtig weten vast te leggen. De foto’s zijn fantastisch geworden. Wij zijn er super blij mee en genieten elke keer weer als wij er naar kijken. Bedankt!”

Zwangerschap

Vorige maand had ik een zwangerschapsshoot met Sandra. Op de foto gaan doe ik niet graag, maar ik wilde die buik toch wel graag mooi vastgelegd hebben.
Sandra kwam met een goed idee voor een mooie locatie buiten. Een afwisselend natuurgebied met veel mogelijkheden. Eigenlijk was het gewoon een fijne wandeling waarbij Sandra me af en toe vroeg te poseren bij een hek, trap, boomstam of open veld. Ze gaf suggesties voor m’n houding en waarheen te kijken. Ze nam uitgebreid de tijd, ook toen ik tussendoor nog wilde omkleden. Het was allemaal heel relaxt en dat is te zien op de foto’s! Ben er heel erg blij mee! Nogmaals dankjewel!!
” 

Newborn

“Sandra heeft bij ons thuis een prachtige newbornshoot gedaan. Nog steeds zijn we erg blij met het eindresultaat! De foto’s hangen groot in ons huis, zodat we er iedere dag nog van kunnen genieten. Ook de sfeer tijdens de shoot was heel fijn en ontspannen. Toch fijn in zo’n eerste periode met een jonge baby. Al met al een aanrader!”

Zakelijke shoots

“Vorige week heeft Sandra foto’s gemaakt voor de website en social media van mijn bedrijf Lots to Wear. We hebben al een paar keer een fotoshoot gedaan en altijd ben ik erg tevreden met het resultaat. Zo ook vorige week. Voordat de shoot plaats vond hebben we telefonisch contact gehad, waarbij Sandra mijn wensen in kaart heeft gebracht. Sandra dacht mee en kwam zelf nog met een aantal suggesties. Zo konden we tijdens de shoot doeltreffend aan de slag. Sandra stelt je tijdens de shoot op je gemak, waardoor het fotograferen ontspannen verloopt. Het is toch ook een beetje spannend om foto’s te laten maken en Sandra voelt dat goed aan. Na 1 dag kreeg ik de foto’s al opgestuurd, ze zijn prachtig geworden. Doordat Sandra ze zo snel klaar had, kon ik ze meteen gebruiken voor mijn social media. Dat is heel fijn; ik kan Sandra daarom van harte aanbevelen!”