Zwangerschapsshoot: Bij het Henschotermeer

Oeps, ik loop een beetje achter met mijn blogs, want dit mooie stel zijn al ouders geworden van een heel mooi meisje. Maar omdat de foto’s zo mooi zijn, wilde ik er toch nog een blog over maken! 😉 De newbornshoot is al geweest dus die volgt ook binnenkort!

We spraken af bij het mooie Henschotermeer. Ze wonen er een klein half uurtje vandaan, dus voor mij een mooie gelegenheid om dit Instagramwaardige meer eens in het echt te zien. En wat het is het een mooi meer. Ik hoop er ook vaker mooie shoots te kunnen doen!

Maar terug naar Ilse en Wilger 😉 Zwanger van hun eerste wondertje en wat was ze mooi zwanger! Daarom is het ook leuk om daar een mooie herinnering aan te hebben want het blijft bijzonder een zwangerschap. Het was een gezellige shoot, kijk snel maar naar de mooie beelden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *