Bruiloft Myra en Mariska – Boerderij de Stadshoeve in Zunderdorp

Deze bruiloft was zo fijn! Op een mooie zomeravond op een geweldige locatie, boerderij de Stadshoeve in Zunderdorp vlakbij Amsterdam. Lieve familie en vrienden en het sfeertje was gewoon heel fijn. En superleuk dat ik dit bruidspaar al kende. Ik heb met Mariska op de Pabo in Amsterdam gezeten. Elkaar daarna even niet gezien, maar later nog met elkaar en wat vrienden op wintersport geweest want Mariska was een collega van een vriendinnetje van mij, hoe grappig! Dus ik vond het superleuk en vereerd dat ik deze bruiloft mocht vastleggen. (En ook erg leuk om oude bekenden weer tegen te komen!)

De ceremonie vond plaats in de stal

Balen stro, een kip die in de stal rondliep en de rust die er was. De ceremoniemeesters hadden de stal verder mooi versierd, het zag er erg sfeervol uit.

Het bruidspaar kwam aan in een mooie open auto en toen kon de ceremonie beginnen. Gelukkig maar wat de gasten waren wel erg nieuwsgierig naar het bruidspaar!

Na de mooie ceremonie was er een taart die door een vriendin van het bruidspaar was gemaakt en champagne. Een mooie speech van de zus van Myra, cadeautjes en toen kon het feest beginnen. En wie dit stel kent weet dat het een goed feestje werd. Een DJ zorgde voor goede muziek, er was een echte Photobooth en lekkere hapjes en drankjes. Na een paar dansjes gefotografeerd te hebben zat het er voor mij op, maar het feestje ging natuurlijk nog lekker door! Kijk lekker naar de beelden en geniet!


Sandra, jij hebt onze huwelijk prachtig weten vast te leggen. De foto’s zijn fantastisch geworden. Wij zijn er superblij mee en genieten elke keer weer als wij er naar kijken. Bedankt! Myra & Mariska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *