Bruiloften

Whoehoe, jullie gaan trouwen! Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Houden jullie van een mooie dag met lieve familie en vrienden en willen jullie daar een mooie herinnering aan hebben op een ongedwongen manier? Dan leg ik graag voor jullie deze mooie dag vast.

Graag eerst mijn trouwbrochure aanvragen met alle informatie en mijn werkwijze? Klik dan hier!

Alles begint  natuurlijk met een gesprek waarin we samen bespreken wat jullie wensen zijn. Waar houden jullie van? Wat vinden jullie belangrijk? En samen bespreken wij hoe jullie dag gaat verlopen. Ik zal voorbeelden meenemen en zo kijken wij samen naar jullie wensen. In de weken die daarna volgen tot jullie bruiloft hebben we natuurlijk regelmatig contact over de dag.

Op de dag zelf zal ik bij de mooie momenten aanwezig zijn op een ongedwongen manier. Ik kijk wat er gebeurd en zal daarop inspelen. Zorgen dat ik al jullie mooie momenten vastleg zonder dat jullie door hebben dat ik aanwezig ben. Zodat jullie achteraf heerlijk kunnen na genieten van deze dag!

Thuis zal ik jullie foto’s selecteren en bewerken. En nieuwsgierig als ik ben, krijgen jullie in de eerste week na jullie bruiloft al een paar foto’s! 😉

En dan begint voor mij het werk van selecteren en bewerken. Ik bewerk ze in mijn lichte, spontane stijl. Binnen 6 weken ontvangen jullie dan van mij alle foto’s van jullie bijzondere dag!

Interesse? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en ik zal jullie een informatiebrochure mailen! Zie hier een aantal reviews van mijn bruiloften.