Family

Vaak heb je veel foto’s van je kinderen maar sta je er zelf niet op. Het zou toch mooi zijn als jullie een keer met z’n allen op de foto staan. Leuk voor bij jullie aan de muur of als cadeautje voor opa en oma.

Nadat jullie contact met mij hebben opgenomen en er een datum vaststaat, krijgen jullie van mij een uitgebreide mail met alle informatie. Samen kiezen we een mooie plek uit waar de shoot gaat plaatsvinden. Een dag voor de shoot kijken we nog even wat het weer gaat doen (blijft toch Nederland ;-)) en bespreken we nog even de laatste dingen.

Op de dag zelf is het gewoon lekker genieten! We gaan er een gezellig uurtje van maken met spelletjes en leuke gesprekken. Geen geposeer zodat jullie spontane foto’s krijgen. Zodat jullie er ook echt opstaan hoe jullie zijn.

Na afloop zal ik thuis jullie foto’s selecteren en bewerken. De foto’s worden bewerkt in mijn lichte, frisse stijl. Binnen twee weken ontvangen jullie een link waar jullie de foto’s kunnen bekijken en uitzoeken. Willen jullie meer foto’s dan kunnen deze nabesteld worden.

Als de foto’s zijn uitgekozen ga ik aan de slag met jullie album! Tijdens de shoot neem ik een staaltje met kleuren mee waar jullie de kleur van de kaft kunnen uitkiezen. Ook is het mogelijk (tegen extra betaling) om tekst op de voorkant te laten zetten.

Binnen 3 weken ontvangen jullie dan het album in jullie brievenbus!

Interesse? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en wie weet tot binnenkort!