Newborn

Gefeliciteerd jullie krijgen een wondertje! Wat blijft dat toch bijzonder. En ik spreek uit ervaring het gaat echt heel snel, dus hoe fijn is het als je mooie foto’s hebt van deze eerste periode zodat je kan terugkijken hoe klein jullie wondertje was!

Zodra je weet wanneer je bent uitgerekend kun je contact met mij opnemen. Ik zal dan rond die periode tijd vrijhouden in mijn agenda zodat je verzekerd bent van een plekje. Ik zal jullie een uitgebreide mail sturen met informatie over de shoot.

Als de kleine is geboren neem je contact met mij op en plannen wij de afspraak. De shoot vindt bij jullie thuis, lekker in een vertrouwde omgeving plaats. We bekijken wat de mooiste plek in huis is om de foto’s te maken. Tussendoor is er genoeg ruimte om te voeden en te verschonen. Yep, ik weet hoe dit gaat 😉 We volgen het tempo van de mini.

Na afloop zal ik thuis jullie foto’s selecteren en bewerken. En nieuwsgierig als ik ben, krijgen jullie in de eerste week al een paar foto’s!

De foto’s worden bewerkt in mijn lichte, frisse stijl. Binnen twee weken ontvangen jullie een link waar jullie de foto’s kunnen bekijken en uitzoeken. Willen jullie meer foto’s dan kunnen deze nabesteld worden.

Als de foto’s zijn uitgekozen ga ik aan de slag met jullie album! Tijdens de shoot neem ik een staaltje met kleuren mee waar jullie de kaft uit kunnen kiezen. Ook is het mogelijk (tegen extra betaling) om de naam van jullie wondertje en/of datum op de voorkant te laten zetten.

Binnen 3 weken ontvangen jullie dan de album in jullie brievenbus!

Interesse? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en wie weet tot binnenkort! 

Sandra heeft bij ons thuis een prachtige newbornshoot gedaan. Nog steeds zijn we erg blij met het eindresultaat! De foto’s hangen groot in ons huis, zodat we er iedere dag van kunnen genieten. Ook de sfeer tijdens de shoot was heel fijn en ontspannen. Toch fijn in zo’n eerste periode met een jonge baby. Al met al een aanrader!

Jennifer