Over mij

Hi,

Mijn naam is Sandra Warnier, fotograaf en eigenaar van Sandra Warnier Fotografie. Ik woon met mijn vriend Ron, mijn zoontje Tim en dochtertje Milou in een heerlijk appartement in Diemen. 

Al van kleins af aan ben ik bezig met fotografie. Vroeger met mijn roze cameraatje foto’s maken van de paarden op de manege. Daarna kwam er een digitale camera die ik meenam op vakanties en uitstapjes met vriendinnen. De volgende stap was een spiegelreflexcamera. Sindsdien ben ik nog meer gaan fotograferen en heb ik verschillende cursussen gevolgd.

Ik werk nu alweer bijna vijftien jaar in het basisonderwijs. Het fotograferen begon steeds meer te kriebelen en heb ik de stap genomen om mijn droom te gaan volgen. Ik werk nog steeds twee dagen in het onderwijs en de overige dagen werk ik aan mijn eigen bedrijf. Ik hou enorm van de afwisseling lesgeven en fotograferen. Ruim vier jaar mag ik mij nu fotograaf noemen van mijn eigen bedrijf Sandra Warnier Fotografie.

Ervoor zorgen dat een shoot zo ontspannen mogelijk verloopt daar hou ik van. Een gezellig momentje samen en dat je eigenlijk vergeet dat ik er sta met mijn camera. Een onderonsje met je geliefde, lekker knuffelen met je pasgeboren wonder, stoeien met je kids, foto’s voor jouw bedrijf. Zolang het maar niet poseren voor de camera is want daar heb ik een hekel aan, hihi!

Ook fotografeer ik bruiloften. En wat is dat tof om een hele dag mee te lopen met een bruidspaar dat hun liefde voor elkaar gaat bezegelen. De verliefde blikken, een traantje dat weg gepinkt wordt, een knuffel van een dierbare. Deze momenten maken het voor mij bijzonder en stiekem maak ik een vreugdedansje achter mijn camera! 😉

Neem gerust een kijkje op mijn website. Heb je interesse neem dan contact met mij op en wie weet tot snel! X