Terugblik op de ‘Voor je deur-shoots’

2020 is en blijft een raar jaar. De bruiloften die ik zou fotograferen zijn verzet naar volgend jaar. Dus het was rustiger qua bruiloften, maar gelukkig heb ik wel heel veel family- en newbornshoots mogen doen! En in april begon ik met de ‘Voor je deur-shoots’ en dat heb ik een aantal maanden gedaan. Ik ben bij veel leuke families langs geweest, ook oude bekenden waar ik een mooie shoot mocht doen. Ik heb zelfs een diploma-uitreiking mogen fotograferen! Dus ondanks dat een aantal bruiloften niet door gingen, heb ik het toch gelukkig lekker druk gehad. Hieronder een aantal van de leuke shoots die ik heb mogen vastleggen!

En 1 november start ik met een vernieuwde versie van de ‘Voor je deur-shoots’, de Winter/Kerst-shoots! Ik heb hiervoor superveel leuke idee├źn, dus houd mijn social media in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *